Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

Subscribe to this Journal
The journal nobody bothers to read


nekys
Community Member
avatar
1 comments
Pffff.
Απλώς βαριέμαι και θέλησα να εκτονώσω την ανάγη μου για συγγραφή μέσω αυτής της μαλακίας.

Και αυτή τη φορά γράφω στα ελληνικά... Λοιπόν, σήμερα έτσι μου έρχεται η έμπνευση. (και επίσης γράφω στα ελληνικά ως μέρος ενός ιδιοφυούς σχεδίου που έχει στόχο την προαγωγή των ρατσιστικών συναισθημάτων των Ελλήνων και των συναισθημάτων ελληνικής ανωτερώτητας προς τους άλλους λαούς, με σκοπό την πλύση εγκεφάλου της νεολαίας ώστε να υπηρετήσουν την πατρίδα και απώτερο σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία του έθνους μας)

Ούτως ή άλλως, αρκετοί φίλοι μου είναι Έλληνες, και όσοι δεν είναι, δικό τους πρόβλημα...


Τέλος πάντων, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελείωσα 4 από τα 5 commissions που μου δώθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα. Μετά από το τελευταίο (το οποίο σε σύγκριση με τα άλλα είναι θεϊκό) θα τα παρατήσω, γιατί μου τα 'χει κάνει καρπούζια αυτή η δουλειά. Όμως, παρ' όλα αυτά, αν κάποιος έχει δει τα έργα μου και ενδιαφέρεται (όχι μόνο για gaia commissions), μπορεί να ζητήσει κάποιο έργο, με αντάλλαγμα μία γενναιόδωρη πληρωμή με gaia gold.

Αν και αμφιβάλλω αν χέστηκε κανείς για τα έργα μου, ε;


Άλλο θέμα. Είδα τις προάλλες την ταινία V for Vendetta, και έχω πορωθεί τελείως. Θα πάρω και το κόμικ αν μπορέσω. Υπάρχει κανείς άλλος που συμμερίζεται τον ενθουσιασμό μου;

Έχω επίσης παθιαστεί με το βλακ μέταλ συγκρότημα Το Πλοκάμι του Καρχαρία. Φαντάζομαι ότι δε θα τους έχετε ακουστά, αλλά όσοι από σας εκτιμάτε την καφρίλα και το ηλίθιο χιούμορ, θα τους αγαπήσετε. Ψάξτε τους στο youtube, και ετοιμαστείτε είτε να γαμηθήτε στο γέλιο είτε να με βρίσετε που σας χαλάω το χρόνο με τις μαλακίες μου. (μάλλον το δεύτερο βλέπω να γίνεται) Από τα αγαπημένα μου είναι το Χιπ χοπ απαντήσεις, το Με σάλιο και υπομονή και το Core-για-λ-a**.

Extra πόρωση: οι Moonspell και οι Rotting Christ έβγαλαν και οι δύο DVD... Δεν τα 'χω πάρει ακόμα, αλλά μα το θεό, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τα έχω πάρει και θα έχω δει και το καθένα 50 φορές. Με βλέπω με τη χλαπάτσα που 'χω για μούρη κολλημένη στην οθόνη του υπολογιστή, να μου τρέχουν τα σάλια. Είναι μόνο κρίμα που ελάχιστοι (σχετικά) γνωρίζουν γι' αυτά τα συγκροτήματα, παρόλο που παίζουν ασύγκριτη μουσική. Σοβαρά, οι Rotting Christ ειδικά... Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι κολλάνε μόνο στο όνομα, και τους αποκαλούν σατανιστές. Και για να τα λέμε όλα, δεν αποκαλούν μόνο αυτούς σατανιστές, αλλά και όλους εμάς που ακούμε metal. Λοιπόν, απλέ, αγράμματε άνθρωπε της μάζας που έχεις αυτές τις προκαταλήψεις, όλοι οι μεταλλάδες που ξέρω είναι άθεοι. Και αν πιστεύεις πως οι άθεοι και οι σατανιστές είναι ένα και το αυτό, τότε... τη μπανάνα σου και σε άλλο δέντρο, μαλάκα. Και αν πιστεύεις πως οι άθεοι είναι οι μαλάκες της υπόθεσης, τότε διάβασε τη Βίβλο σου, και κρίνε, με τη λογική που σου έδωσε ο θεούλης σου, αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, και κυρίως, αν αυτά που λέει ανήκουν σε ένα θεό που αγαπάει και συγχωρεί όλα τα δημιουργήματά του.


Και ω, να μία τραγωδία να με κάνει να νιώθω emo: αύριο, την πρώτη ώρα γράφω διαγώνισμα τριμήνου στα αρχαία... Σήμερα έχω διαβάσει περισσότερο απ' ότι διάβασα για όλα τα άλλα διαγωνίσματα του β' τριμήνου μαζί (μη σας πω και του α' επιπλέον), και πάλι έχω άγχος. Αν ήταν δεύτερη ώρα, έστω, να προλάβω να κάνω επανάληψη... Αλλά τέλος πάντων. Χέστα μωρέ... υγεία πάνω απ' όλα!


Για το κοινό που βαριέται να διαβάσει όλο αυτό το κατεβατό: Σκατά. Όλα πάνε σκατά.
 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games
Play with GCash
Play with Platinum